Virta Kasvusijoitus

Sijoitukset

Yhtiö Toimiala Sijoitusvuosi Liikevaihto (2022)

Sofor tarjoaa asiakkailleen IT-palveluita sekä -konsultointia liiketoimintajärjestelmien kehitykseen ja ylläpitoon, kattaen kapasiteetti- ja pilvipalvelut, virtualisointiratkaisut, tarjottaviin palveluihin liittyvät ohjelmistolisenssit ja laitteistot jälleenmyyntinä sekä asiantuntijapalvelut.

2023
5 M€

Profil-Lista valmistaa pinnoitettuja viimeistelylistaratkaisuja useiden eri toimialojen tarpeisiin. Pinnoittamalla mahdollistetaan mm. kierrätysmateriaalien käytön osuuden kasvattamista tai halutun pintamateriaalin yhdistämistä paloturvallisuus- ja lujuusvaatimusten täyttämiseen käyttökohteissa.
2023
6 M€

M-Technology on ohjelmistoyhtiö, jonka päätuote on mobiili kunnossapito- ja toiminnanohjausjärjestelmä mm. energiateollisuuden, vesihuollon, jätehuollon, kiertotalouden ja teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.
2022
2 M€

JR-Wood on puumateriaaleihin keskittyvä palvelutukku, jonka päätuotteita ovat asiakastarpeen mukaan mitoitetut ja käsitellyt sisä- ja ulkoverhoustuotteet.
2022
21 M€

Ewona ja Insuplast valmistavat pääosin kierrätetystä raaka-aineesta allergiavapaita akustiikka- sekä eristeratkaisuja.
2021
8 M€

Handshake on verkkokauppaan keskittyvä kuluttajatuoteyhtiö, jonka tuotemerkit on keskitetty kolmeen konseptiin: Valostore (valaisimet), Autodude (autonhoitotuotteet) ja Dinox (liikuntavälineet).
2021
37 M€