Virta Kasvusijoitus

Tiimi

Operatiiviset yrittäjäosakkaat ja Muut osakkaat ja neuvonantajat

Heikki Kivirinta

Osakas, toimitusjohtaja

Koulutus: KTM, CEMS MIM

Heikillä on yli 15 vuoden kokemus yritysten kehittämisestä ja pääomasijoittamisesta. Ennen Virtaa Heikki toimi osakkaana pääomasijoitusyhtiö Intera Partnersissa sekä liikkeenjohdon konsulttina The Boston Consulting Groupissa (BCG).

Mikko Siuruainen

Osakas, hallituksen puheenjohtaja

Koulutus: eMBA

Mikolla on yli 20 vuoden kokemus sekä suorista sijoituksista PK-kokoluokan yrityksiin että liikkeenjohtamisesta ja yrittämisestä. Mikko on työskennellyt aiemmin mm. Talenom Oyj:n pitkäaikaisena varatoimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Mikko on uransa aikana ollut mukana yli sadassa yritysjärjestelyssä.

Petteri Laakso

Osakas

Koulutus: DI, M.Sc. (Executive Master of M&A and Valuation)
Petteri on toiminut yli 10 vuotta kasvuyhtiöiden rahoitusjärjestelyiden parissa. Ennen Virran tiimiin liittymistään Petteri on työskennellyt sijoitusjohtajana Tesillä (Suomen Teollisuussijoitus Oy), yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyiden (ml. pörssilistautumisten) neuvonantajana Summa Capitalilla sekä liikkeenjohdon konsulttina Accenturella.

Anu Arvola

Osakas

Koulutus: OTK, varatuomari

Anu vastaa Virran lakiasioista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus PK-yritysten omistukseen liittyvistä järjestelyistä, verotuksesta ja sopimusjuridiikasta. Ennen Virtaa Anu on toiminut muun muassa johtavana lakimiehenä Talenom Oyj:ssä.

Marko Möttönen

Osakas

Koulutus: DI

Markolla on yli 20 vuoden kokemus ICT-alan liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä, digitalisaatiosta, tuote- ja järjestelmäratkaisuista kotimaassa sekä kansainvälisesti. Hän on toiminut mm. ohjelmistotuotteista vastaavana Polar Electro Oy:ssä ja CIO:na Qt Group Oyj:ssä.

Harri Hollmén

Osakas

Koulutus:Varatuomari

Harrilla on pitkä sijoitus- ja rahoitusalan kokemus. Hän on toiminut mm. Leonia Pankin konsernijohtajana, Soneran johtoryhmän jäsenenä sekä HLP Corporate Financen ja pääomasijoitusyhtiö Intera Partnersin perustajaosakkaana. Harri on ollut mukana laaja-alaisesti koti- ja ulkomaisissa yritysjärjestelyissä.

Harri Tahkola

Osakas

Koulutus: KTM, KLT

Harri on pitkän linjan yrittäjä ja Talenom Oyj:n pääomistaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Harrilla on pitkä kokemus PK-kokoluokan kasvuyhtiöihin sijoittamisesta, kehittämisestä, niiden hallitusten johtamisesta sekä menestyksellisistä irtaantumisista.

Jarmo palomaa

Osakas

Koulutus: DI

Jarmo on kokenut yrittäjä ja sijoittaja. Jarmo omaa vahvan taustan yrityksen teollisten tuotantoprosessien ja kannattavuuden kehittämisestä sekä kansainvälisestä vientitoiminnasta.